Wijzijngewoon

Het enige vlees wat we krijgen door leven te geven i.p.v. te nemen

De placenta.. De een kan er uren naar kijken, de ander kan er helemaal niet naar kijken, maar hoe mooi is dit orgaan!

De boom des levens noemen we de placenta ook weleens en als je ziet hoe de afdruk eruit ziet dan snap je waarom.

 

Dit orgaan heb jij laten groeien om je kindje te laten groeien en is de letterlijk connectie tussen moeder en kind. Daarom zijn wij van mening dat de placenta een speciaal plekje verdient in dit hele proces van leven geven en bieden wij de optie om een mooie afdruk van jouw placenta te maken zodat je een leven lang een herinnering hebt waar je naar kan terugkijken. 

De opties

Bloedafdruk
Bij ons op locatie
€ 50

Je kan een prachtige afdruk maken met jouw eigen bloed vanuit de placenta. De afdruk verkleurt in de loop der tijd naar bruinig, maar ook dit is een prachtige natuurlijke kleur om jouw herinnering levend te houden. Wij bieden de optie tot een speciale coatinglaag over de afdruk die de verkleuring iets zal tegen gaan, maar bloed is nu eenmaal een natuurlijk product en dus kunnen we niet uitsluiten dat verkleuring zal plaatsvinden.

Acryl afdruk
Bij ons op locatie
€ 70

Een andere prachtige optie is de afdruk met 1 of 2 kleuren hoogwaardig acryl. De combinatie van kleuren zullen wij met jou bespreken. De afdruk geeft zo een levendige indruk en de levensboom komt zo regelrecht uit een sprookje. De speciale coating zal de levensduur van de afdruk verlengen.

Bloedafdruk
Bij jou thuis
€ 85

Bij een Lotusbevalling hebben we kort de tijd om een afdruk te maken omdat je de placenta wilt wassen en verzorgen. Daarom bieden wij deze dienst ook bij jou op locatie aan. De afdruk maken wij op hoogwaardig papier bij jou thuis en nemen de tijd (maximaal 1 uur) om jouw kindje niet te overprikkelen, maar een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken zonder over grenzen te gaan.