Wijzijngewoon

Wij zijn Gewoon

Maar wat is Gewoon?

Zoals eerder beschreven kunnen wij niet bepalen wat de invulling van Gewoon voor jou betekend. Gewoon is namelijk voor ieder mens totaal iets anders. Jouw Gewoon is mijn Gewoon niet en visa versa. Met Gewoon willen wij duidelijk maken dat er geen ongewoon of raar voor ons bestaat. Jouw visie is voor ons heel Gewoon en dat is dan ook precies de lijn die wij gaan volgen. Wij maken geen keuzes voor jou, wij informeren je graag over alle voor en nadelen, zodat jullie keuze onderbouwd gemaakt kan worden.  

Werkwijze

Natuurlijk & Wetenschap


Bij Gewoon houden we van een natuurlijk visie met beide beentjes op de grond. Wij gebruiken graag natuurlijk producten en stemmen de zorg persoonlijk af. Protocollen zijn een gemiddelde, de baby heeft een natuurlijk eigen ritme. Daarom benaderen wij het protocol vanuit de baby en niet andersom. Overwegen de medische risico's en brengen deze samen met de verloskundigen in kaart. Daarna overleggen met de ouders welke keuzes er beschikbaar zijn als oplossing voor de complicatie en kunnen jullie een keuze maken.

Professioneel

Bij Gewoon zijn we meer dan gemiddeld geschoold en dat is heel bewust. Wij zien graag dat we onderling de juiste oplossing of verwijzing voor jullie kunnen verzorgen. In samenwerking met de verloskundige van jouw keuze zullen we dan ook een aangepast plan maken bij complicaties en deze met de juiste mensen of begeleiding tot uitvoering brengen. Naast dit alles krijgen de "meiden van Gewoon" meer medische training mee in hun opleiding, omdat de eigenaresse een klinisch kraamverzorgende is met een voorliefde voor kruiden. Dat is dan voor ons weer heel Gewoon.

Persoonlijk

Gewoon is 24/7 te bereiken via telefoon en Whatsapp. Bij een bevalling komen wij direct assisteren. Bij een thuiskomst uit het ziekenhuis is het afhankelijk van de situatie en jullie conditie. Na 8 dagen sluiten we de zorg aan huis af, maar je kan ons na de kraamweek nog altijd bereiken voor hulp! Wij zijn van maandag tot vrijdag te vinden in onze winkel waar we jullie persoonlijk kunnen bijstaan. Ook is het niet heel vervelend om iedereen regelmatig terug te zien 😉 Wij onderhouden graag het contact met onze cliënten.

b2

Ons aanbod

1 op 1

Wij werken zoveel mogelijk met 1 kraamverzorgende per gezin

Goede samenwerking

Wij sluiten graag naadloos aan op jouw verloskundige en daarom vinden wij het belangrijk jouw verloskundige goed te kennen. Wij proberen dan ook altijd een persoonlijke band met de verloskundigen op te bouwen zodat wij een team zijn.

Ook met de niet bevallen ouder vormen wij graag een team. Daarom overleggen wij altijd wie welke taken op zich neemt!

Gezondheid staat op 1

De gezondheid van jou en je kindje staat bij ons op de eerste plaats en hier wijken alle andere taken voor. Hebben wij tijd over dan zijn wij meer dan gelukkig om uit eigen initiatief extra taken op te pakken, zodat jij niet alles hoeft te vragen.

It takes a village to raise a child.
Let us be part of your Tribe