Marlieke

Marlieke is een vrolijke en gezellige meid met een onmiskenbaar giecheltje. Oorspronkelijk liggen haar roots in de horeca, waar zij begon op haar 16e. 

Marlieke: Ik heb altijd genoten van mijn gasten en kreeg voldoening uit hun net dat beetje extra te geven. Ik leg iedereen graag in de watten.  

 

Van kleins af aan vertelde ik aan iedereen dat ik kraamverzorgende wilde worden, maar door de jonge leeftijd waarop keuzes moet maken ging ik toch voor de horeca. Toen ik tijd had om na te denken over mijn toekomst dacht ik dan ook: Je hebt altijd deze droom gehad. Waarom doe je het dan niet! 

Marlieke geniet, net zoals in de horeca, van de mensen net even dat stukje extra te geven en cliënten in de watten te leggen. 

 

Marlieke: Heerlijk als ouders zich kunnen focussen op hun nieuwe baby, zij horen dit weekje in een bubbel te leven en zich nergens zorgen om te maken. Daar komen wij in the picture!

Ik zorg ervoor dat de voeding zo soepel mogelijk verloopt, ben er voor vragen en advies, blijf bovenop de controles zitten zodat er zo min mogelijk complicaties zijn en neem de noodzakelijke huishoudelijk klusjes over zodat de rest Gewoon doordraait terwijl jullie bubbel gevuld wordt met oxytocine. 

 

Marlieke houdt niet van stilzitten. Als ouders slapen gaat ze dan ook graag even boodschappen doen en bereid ze het eten alvast voor zodat ouders in de avond minder of zelfs geen werk meer hebben. 

Ze maakt eigenlijk alles klaar waar ouders trek in hebben. Soepje tussen de middag? Geen probleem! pasta met zalm? Ook geen issue! Een broodje frikandel met mayonaise? Tja, je kan er maar trek in hebben! Geen probleem, Marlieke maakt het met liefde. (en dat proef je!)

 

Marlieke is een geboren kraamverzorgende en zal er alles aan doen om het gezin tot in de puntjes te verzorgen!