Esmiralda

Dit is Esmiralda in de volksmond regelmatig betiteld als "Tante Es"

Hiervoor heeft zij in een supermarkt gewerkt, maar besloot het roer helemaal om te gooien en haar brandende passie te volgen, een baan in de Kraamzorg! en heeft hier geen moment spijt van gehad.

 

Esmiralda; "Toen ik mijn eerste gezin binnen stapte wist ik dat dit mijn doel en voldoening in het leven was". 

Zij is moeder van 4 kinderen.

 

 

 

Privé:

Toen ik van mijn eerste zoon beviel besloot ik dat dit direct de laatste was, omdat deze jongen nogal groot was en ik het best wel als zwaar heb ervaren. Ik ben hierin duidelijk niet zo standvastig, want 2,5 jaar later bleek ik zwanger te zijn. Super leuk vond mijn man tot hij de echo zag waar 2 kindjes te zien waren... Oeps.. Ik was super blij. Hij was spierwit.

Al vanaf mijn jeugd riep ik een tweeling te krijgen, en eindelijk waren ze daar. Mijn mooie meiden. Met 37 weken ben ik bevallen van Amber en Julia. Dit ging super vlot en soepel. Wij waren als gezin compleet.

 

Tenminste dachten we.

 

In 2019 kregen we een verrassing, ik bleek bijna 8 jaar na de meiden weer zwanger te zijn. Ook al zat dit niet in de planning, wij waren enorm blij met dit cadeautje!

Omdat ik 2 keer in het ziekenhuis moest bevallen had ik nu de wens om thuis in bad te bevallen.  Met 38 weken bleek mijn zoon dwars te liggen en ik zag mijn droombevalling in duigen vallen. Laminta & de verloskundige vonden echter dat ik alle keuzes moest overwegen en zo ben ik voor een versie gegaan en kon mijn thuisbevalling door gaan!

Onder het genot van warm klotsend water, haar persoonlijke Gewoon team een geweldige verloskundige is zij met het foute uur op de achtergrond thuis bevallen van haar laatste kindje.... althans dat zegt zij nu...

Esmiralda; "Ondanks alle liefde die ik mijn gezin geef, heb ik nog liefde genoeg over voor mijn kraam gezinnen". Ik geniet er van om mensen echt in de watten te leggen als hier ruimte voor is. Vaak gaat dit wel hand in hand met een grap en een grol als ik daar ruimte voor voel. Ik hou nu eenmaal van lachen :)".

 

Esmiralda doet met regelmaat kennismakingsgesprekken, telefoondiensten en staat in de winkel. Daarnaast werkt zij natuurlijk als Kraamverzorgende, werkbegeleider, partusassistentie en is zij een vaste intaker.