Dulia

Mijn naam is Dulia, moeder van 2 kindjes.

Vanaf het moment dat de buitenwereld wist dat wij ons eerste kindje verwachtte kreeg ik allerlei ervaringen te horen van andere moeders over hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Helaas kreeg ik ook vaak te horen dat deze ervaringen negatief waren, maar bij mij verliep dit totaal anders! Ik had een hele fijne verloskundige gevonden die bij op de juiste manier begeleiding gaf en ook mijn kraamweek was een heerlijke week waarbij ik aan kon sterken en de tijd had alle nieuwe indrukken te verwerken.

Na deze ervaring begon dan ook direct de gedachte; Hier wil ik iets mee, nee sterker nog hier MOET ik iets mee! Na de geboorte van ons 2de kindje heb ik dan ook besloten dat ik hier mijn missie van ging maken. Zoals mijn partner zei: Dit is de perfecte baan voor mij!

Toen kwam dit prachtig team van Gewoon op mijn pad, een kleinschalig praktijk die ook het allerbeste bij mijn visie past, en mijn keuze was gemaakt.

Ik hoop moeders, en natuurlijk ook vaders, te laten zien dat het ook echt anders kan! Ik ben groot fan van de natuurlijke remedie maar vooral dat niks moet en ik sta open voor alle ideeën die de aankomende ouders opperen.

Niks moeten is een zegen maar wat ik vooral hoop is dat ik jullie de ruimte kan bieden om zelf keuzes te kunnen maken in wat het beste bij jullie gezin past. Deze eerste week draait vooral om kroelen met jullie baby, lekker huid op huid met mama, papa en misschien de broertjes en zusjes. Elkaar leren kennen en gewoon heerlijk ontspannen als gezin.

 

Ik ontzorg en begeleid met liefde en wat gezelligheid. Eten bereiden doe ik graag, ik zal er dan ook voor zorgen dat alle buikjes in huis gevuld blijven.

Wel eens gehoord van het gezegde; "It takes a village to raise a child"?

Laat mij, en het team van Gewoon, daar ook deel van zijn en we zullen ervoor zorgen dat het een prachtige week wordt!