Wijzijngewoon

Verloop van intake

Belletje om afspraak in te plannen

Tussen de 28e en 30e week van jouw zwangerschap bellen we jou met nummer 085-002 7569 om een afspraak in te plannen

Bij jou thuis, Bij ons op kantoor of telefonisch

De locatie is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Deze zal duidelijk worden tijdens het maken van de afspraak.

Vragenlijst per mail

Voorafgaand aan ons bezoek ontvang je een vragenlijst m.b.t. de intake. Wij vragen je deze van tevoren in te vullen zodat wij tijdens ons bezoek de volledige aandacht op jullie wensen kunnen richten.

Waarom een intake?

Komen jullie controleren of wij alles geregeld hebben?

Nee! Bij de intake gaat het vooral over de uitleg van onze taken en jouw wensen bij de bevalling of in de kraamweek.  Ook hebben we hier de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Wij komen dus niet controleren of jullie alle spullen hebben gekocht! Hoe jullie je voorbereiden, daar bemoeien wij ons niet mee, maar wil je hierover graag tips? Bekijk onze musthave lijst en kom gezellig langs in de winkel. Onze meiden staan klaar om producten op jullie situatie te kunnen adviseren. 

 

 

Bij een 1e kindje komen we altijd even bij je langs en bij een opvolgend kindje zal de intake telefonisch/per video of bij ons op locatie plaatsvinden. Mocht er iets bijzonders aan de hand zijn dan komen wij ook bij een opvolgend kindje Gewoon even op visite!

Wij bellen je tussen de 28e en 30e week om een afspraak met je in te plannen. Wij komen langs tussen week 30e en 34e van de zwangerschap.